ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμος Δυτικής Αχαϊας: Ξεκινά εκστρατεία αντικατάστασης υδρομέτρων

Facebook
Twitter
Τεράστιο διαπιστώνεται το πρόβλημα με τα υδρόμετρα που δεν λειτουργούν για διάφορους λόγους. Είναι σπασμένα, χωμένα και αδύνατος ο εντοπισμός τους, παρουσιάζουν μηδενική κατανάλωση ενώ η κατοικία υδρεύεται και ούτω καθεξής.

Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑΔ έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση νέων υδρομέτρων σε όσους καταναλωτές είχαν καταθέσει σχετική αίτηση ενώ αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν εκκρεμείς αιτήσεις. Για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης η ΔΕΥΑΔ πήρε μια σειρά από αποφάσεις.

Πρώτον, θα διανεμηθεί στους κατόχους τέτοιων υδρομέτρων ειδικό έντυπο με το οποίο θα καλούνται εντός πέντε εργάσιμων ημερών να υποβάλλουν αίτημα αντικατάστασης υδρομέτρου με τη σχετική επιβάρυνση να ανέρχεται σε 40 ευρώ.

Δεύτερον οι συγκεκριμένοι καταναλωτές που διατηρούν ταυτόχρονα παλιές οφειλές καλούνται να προχωρήσουν ή στην εξόφληση του λογαριασμού τους ή στη ρύθμιση της οφειλής τους, διαφορετικά οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ θα προβαίνουν στην διακοπή των παραπάνω παροχών.

Με τα μέτρα αυτά η ΔΕΥΑΔ σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό των υδρομέτρων που καταγράφουν πραγματική κατανάλωση, να εκλογικεύσει τις καταναλώσεις και να περιορίσει φαινόμενα σπατάλης ή και κλοπής νερού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top