ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δήμος Πατρέων: Απολογισμός έργου, αποστάσεις από την κριτική από υποψηφίους δημάρχους

kentriki 1
Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας όπως ήδη ανακοινώθηκε τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει πλατιά στην πόλη, σε ψηφιακή και έντυπη μορφή, ειδική εικοσασέλιδη έκδοση, που θα περιλαμβάνει:
  • Τη φιλολαϊκή πολιτική της Δημοτικής Αρχής, τις θέσεις της και τους στόχους της για το επόμενο διάστημα. Την παρέμβασή της για κάθε ζήτημα που απασχολεί τους δημότες της Πάτρας.
  • Την κοινωνική της πολιτική, τη δράση για τη στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων, των επαγγελματιών, συνολικά των λαϊκών στρωμάτων της πόλης μας. Το πολυπλόκαμο δίκτυο προστασίας που έχει δημιουργηθεί.
  • Το πρωτοφανές έργο που έχει πραγματοποιηθεί σε όλους τους τομείς, με πρωταγωνιστές του εργαζόμενους του Δήμου και πώς έχει αλλάξει η φυσιογνωμία της πόλη μας. Αναλυτική καταγραφή των έργων που ολοκληρώθηκαν, που είναι σε εξέλιξη, όσων σχεδιάζονται και όσων είναι αντικείμενο διεκδίκησης.
  • Την ολοκληρωμένη παρέμβαση στους τομείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

“Σ’ αυτό το δρόμο που ανοίξαμε τα τελευταία χρόνια συνεχίζουμε να βαδίζουμε” καταλήγει η ανακοίνωσης Δημοτικής αρχής.

Ο απολογισμός έργου (γίνεται δημόσια λογοδοσία στο Δημοτικό Συμβούλιο) έρχεται σε συνέχεια της έντονης συζήτησης για νέες υποψηφιότητες και τις χθεσινές ανακοινώσεις του Βασίλη Αϊβαλή για την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία το 2023 και την κριτική που άσκησε στη Δημοτική αρχή. 

 

You may also like

Comments are closed.