ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: 380 μετακινήσεις χωρίς αντίδραση – Θετικό ρεκόρ για τον Διονύση Πλέσσα

Facebook
Twitter

 

του Αχιλλέα Ροδίτη

380 μετακινήσεις δημοτικών υπαλλήλων χωρίς καμιά απολύτως διαμαρτυρία, έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον Δήμο Πατρέων. Επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποτε έστω και μία, αρκούσε για απεργία!

Ήταν κάτι που δύσκολα επιτυγχάνει κάποιος, όμως για τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Διονύση Πλέσσα μάλλον φαντάζει απλή υπόθεση. Κι ο ίδιος δίνει την δική του εξήγηση: «Είναι απλό. Μιλάς με τον εργαζόμενο. Συζητάς μαζί του επειδή είναι άνθρωπος, δεν είναι ένα γρανάζι. Κι αυτός αν τον σέβεσαι είναι πρόθυμος να καταλάβει την ανάγκη και να δεχτεί να καλύψει ένα άλλο πόστο». Προσθέτοντας: «Για όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο έχω μόνο να πω ότι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

 

ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ…

Τον κ. Πλέσσα τον εντοπίσαμε στο γραφείο του εν μέσω πολλών διαφορετικών υποθέσεων στο κεφάλι του και πολλών ραντεβού. Από άλλα ερχόταν, σ’ άλλα πήγαινε…

Δεν ήταν τυχαίο αυτό που μας είπε για κείνον άλλος αντιδήμαρχος: «Αν περάσεις νύχτα έξω απ’ το δημαρχείο και δεις ένα φως, θα ‘ναι ο Πλέσσας και θα δουλεύει». Ίσως για αυτό ο καταγόμενος απ’ την Ζάκυνθο «τσάρος» της οικονομίας της πόλης, είναι αποδεκτός ακόμα και από αντιπάλους του. Για την προσήλωση του στο καθήκον και την υπέρμετρη εργατικότητα του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top