ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμος Πατρέων: Εξόρμηση της νέας “ομάδας κρούσης” για την καθαριότητα σε Αραχωβίτικα – Δρέπανο – Ψαθόπυργο -ΦΩΤΟ

Facebook
Twitter
Εξόρμηση στα ανατολικά παράλια πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή η νέα, μικτή ομάδα άμεσης παρέμβασης,  που συγκρότησε η Δημοτική αρχή της Πάτρας πρίν από δύο 24ωρα με στόχο την καθαριότητα σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους.

Η “ομάδα κρούσης” έκανε την πρώτη επιδρομή της στις παραλιακές κοινότητες ανατολικά της Πάτρας, σε Αραχωβίτικα, Δρέπανο και Ψαθόπυργο, με φορτηγά και προσωπικό, συγκενρώνοντας τόνους απορριμμάτων που ήσαν εκτός κάδων, σύμφωνα και με την φωτό που εξασφάλισε το Politeianews.gr.

Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, η ομάδα θα αποτελείται από εργαζόμενους στους Τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου, οι οποίοι συντονισμένα προβαίνουν σε κοπή χόρτων, κλαδέματα, καθαρισμούς οδών και άλλων δημόσιων χώρων (Πλατείες, Παιδικές χαρές κλπ), πλύσιμο κάδων και πλατειών και απομάκρυνση των αυθαίρετα τοποθετημένων, από ιδιώτες, προϊόντων κλαδοτεμαχισμού.

Η αρχή έγινε από το Πάρκο του Φάρου και συνεχίστηκε στις νότιες περιοχές της Πάτρας και συγκεκριμένα από τις πλατείες Ιτεών και Λεύκας.

Συνεργεία βρέθηκαν στην Κοινότητα Οβρυάς και θα συνεχίσουν στις υπόλοιπες Κοινότητες Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων.

Η ομάδα αυτή των εργαζόμενων, το επόμενο διάστημα, θα προβεί σε αντίστοιχες εργασίες, σε όλη την έκταση του Δήμου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top