ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δήμος Πατρέων: Σε λίγο η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Facebook
Twitter
Στην Αθήνα βρίσκονται σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Γρ. Αλεξόπουλο, Ν. Παπαδημάτο, Ν. Νικολόπουλο, Γ. Ρώρο, Π. Ψωμά, Ν. Τζανάκο, Θ. Ντρίνια, Αλ. Χρυσανθακόπουλο, εκπρόσωπο του Χρ. Πατούχα και τον ανεξάρτητο Α. Κουνάβη) για να εφαρμόσουν την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, που υπαγόρευε την διεκδίκηση κρατικών πόρων για την κάλυψη των μισθών και των ασφαλιστικών εισφορών των παρατασιούχων συμβασιούχων.

Τις προηγούμενες ημέρες,  είχε ζητηθεί από τα κόμματα να πραγματοποιηθούν ραντεβού με εκπροσώπους για να αναλυθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη μισθών εργαζομένων που παραμένουν στη δουλειά του με δικαστικές αποφάσεις, αλλά και το «ξεμπλοκάρισμα» των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσουν τα ραντεβού στο Κοινοβούλιο όπου η πατρινή αντιπροσωπεία θα συναντήσει εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα του τομεάρχες Κώστα Ζαχαριάδη και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αλλά και τους βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου.

Κατά τις 11 περίπου, θα ακολουθήσει ραντεβού με στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Για αργότερα μέχρι το μεσημέρι έχουν κανονιστεί συναντήσεις με την Ελληνική Λύση όπου πιθανότατα θα πάρει μέρος ο πρόεδρος Κυριάκος Βελόπουλος και με το ΜέΡΑ25 που αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη.

Αργότερα, το απόγευμα, ο Δήμος έχει κανονίσει ραντεβού με τον γγ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό.
Τέλος, δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως είχε ζητηθεί από το Δήμαρχο, καθώς δεν βρέθηκε διαθέσιμος χρόνος για να δεχθεί την πατρινή αντιπροσωπεία, δεδομένων των πολλών σημαντικών θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη και χειρίζεται ο πρωθυπουργός.

Το πατρινό διήμερο στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί αύριο, όπου ο Δήμος και σωματεία εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος και θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου στις 11 το πρωί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top