ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοσίευσε τις απολαβές του από την Μπαρτσελόνα ο Πικέ

pike
Σε μια κίνηση που εξέπληξε πολλούς, ο αρχηγός των Καταλανών γνωστοποίησε το ακριβές ποσό που λαμβάνει ανά έτος.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης ο Ισπανός δημοσιογράφος Λουίς Κανούτ «αποκάλυψε» τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα. Μέσα στα ποσά που αναφέρθηκαν ήταν και αυτό των 28 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούσε τον Ζεράρ Πικέ για το 2021.

Ο Κανούτ ανέφερε πως ναι μεν ο Πικέ δέχτηκε μείωση μισθού το καλοκαίρι αλλά στη συνέχεια πήρε το ποσό που θα έχανε μέσω κάποιου «μπόνους». Με αυτόν τον τρόπο οι «μπλαουγκράνα» θα κατάφερναν να μειώσουν τα ποσά που δηλώνουν για μισθούς στην La Liga.

Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Και αυτό διότι ο Πικέ δημοσίευσε στα κοινωνικά του δίκτυα μια απόδειξη από την τραπεζική συναλλαγή της Μπαρτσελόνα προς τον ίδιο για το δεύτερο μισό του περασμένου έτους.

Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ο αριθμός «2.328.884,39€» που φυσικά απέχει πολύ από τα 28 εκατομμύρια που ανέφερε ο δημοσιογράφος. Με βάση την εν λόγω φωτογραφία, ο Καταλανός στόπερ αμοίβεται με σχεδόν 5 εκατομμύρια ανά έτος. Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως ισχύει και για όσα είπε για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα. Δηλαδή τους Σέρχιο Μπουσκέτς (23 εκατομμύρια), Τζόρντι Άλμπα (20 εκατομμύρια) και Σαμιουέλ Ουμτιτί (20 εκατομμύρια).

You may also like

Comments are closed.