ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΤΡΑΣ: Ενημέρωση για το θαλάσσιο μέτωπο

Facebook
Twitter

Το θαλάσσιο μέτωπο και η αξιοποίησή του θα συζητηθεί πρώτο στην ημερήσια διάταξη στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων που θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον δημοτικό σύμβουλο του σπιράλ, Θάνο Δούρο, ο οποίος συγκέντρωσε τις απαραίτητες υπογραφές συναδέλφων του από την αντιπολίτευση και πρότεινε να έρθει το ζήτημα προς συζήτηση. Το θέμα εισάγεται ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη, με στόχο την ενημέρωση από τη δημοτική αρχή «για τυχόν εξελίξεις και πεπραγμένα που αφορούν στο Θαλάσσιο Μέτωπο της πόλης». Όπως αναφέρει στην εισήγησή του, ο κ. Δούρος «ο αντίκτυπος του θαλασσίου μετώπου και της προσδοκώμενης ανάπλασης του στην ποιότητα ζωής των πολιτών, την προσέλκυση επισκεπτών, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης μας αποτελεί ζήτημα μέγιστης σημασίας. Εμείς έχουμε οραματιστεί το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας με πολλαπλές χρήσεις, ούτως ώστε να αποτελέσει διέξοδο αναψυχής, ψυχαγωγίας και αθλητισμού για τους πολίτες και ταυτόχρονα πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Θέλουμε την υπάρχουσα μαρίνα πλήρως λειτουργική και σύγχρονη και μια νέα για μεγαλύτερα σκάφη αναψυχής. Επίσης απαραίτητες θα πρέπει να είναι εμπορικές χρήσεις, οι οποίες δεν έχουν προβλεφτεί καθόλου από τις μελέτες, που θα πρόσφεραν στα ταμεία του Δήμου όπως και στο κόστος συντήρησης των χώρων.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα τέλη καθαριότητας, φωτισμού και κοινόχρηστων χώρων, το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2023, η τιμολογιακή πολιτική του ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας, κ.ά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top