ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δίνει απαντήσεις η Γιουνάιτεντ

Facebook
Twitter
Ένας μικρός… χαμός από γκολ και θέαμα έγινε στα χθεσινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και παρότι η διοργάνωση δε μας έχει συνηθίσει να έχει δυο ίδιες μέρες, ελπίζουμε και σήμερα πως θα έχουμε ανάλογη εξέλιξη.

Πολλά ματς μπορούν να γίνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μιας και τα σενάρια είναι ανοιχτά σε όλους τους ομίλους, αλλά το παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ» μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αταλάντα τραβάει τα βλέμματα.

Μάθετε τα πάντα για τις προσφορες εγγραφης στοιχημα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Από τον τεράστιο ενθουσιασμό με την επιστροφή του Ρονάλντο, η Γιουνάιτεντ έχει φτάσει σε μια δύσκολη φάση μέσα στη σεζόν. Η ήττα από τη Λέστερ πριν μερικές ημέρες στο πρωτάθλημα έδειξε ακόμα μια φορά τις αμυντικές «ανορθογραφίες» της ομάδας, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν ενόψει της συνέχειας σε όλες τις διοργανώσεις. Φυσικά, ο Σόλσκιερ γνωρίζει πως πλέον σε κάθε αγώνα θα «παίζει» τη θέση του στο πάγκο, με τα πρώτα δημοσιεύματα να κάνουν την εμφάνισή τους. Μόνο οι Βαράν και Μαρσιάλ είναι εκτός, επιστρέφουν όλοι οι υπόλοιποι.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μπορεί το ξεκίνημά της να μην ήταν ανάλογο με την εικόνα που είχε δείξει τα τελευταία 2-3 χρόνια, όμως η Αταλάντα σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει καλά στοιχεία και «σκαρφαλώνει» βαθμολογικά στη Σέριε Α’. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα μέσα στα πλάνα του συλλόγου και ήδη έχει 3 βαθμούς σε ένα δύσκολο και «μπλεγμένο» όμιλο. Θα πάει στην Αγγλία για να κάνει τη ζημιά και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση. Ο Γκασπερίνι δε θα παίξει αμυντικά και θα ψάξει τα γκολ, παρότι στο «απουσιολόγιό» του έχει τα ονόματα των βασικών Γκόσενς, Τζιμσίτι, Χάτεμπορ, Πεσίνα και Τολόι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων σίγουρα δεν αντικατοπτρίζεται από τις αποδόσεις στον άσο, μιας και η Αταλάντα έχει αποδείξει πολλάκις πως δε φοβάται τα «ονόματα». Η Γιουνάιτεντ όμως έχει ανάγκη τη νίκη και μπορεί να βγάλει το 1.78 του άσου από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top