ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Διοικητής Νοσοκομείου Αγρινίου: «Τηλεοπτικό σόου στήσατε κ. Σαλμά!»

tsolis agrinio
Την Παρασκευή 4/6/2021 επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Αγρινίου ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υφυπουργός Υγείας κ. M. Σαλμάς, με σκοπό την συνάντηση του με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Τσώλη.

 

Στους ισχυρισμούς του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου απάντησε πως ο κ. Σαλμάς τον στοχοποίησε ως αποκλειστικό υπεύθυνο, για όλες τις παθογένειες του Νοσοκομείου και ειδικά για την αυξημένη θνητότητα στην ΜΕΘ-COVID και έφτασε σε σημείο να ζητήσει την παραίτηση του.

O κ. Τσώλης κάνει λόγο για «τηλεοπτικό σόου προεκλογικού χαρακτήρα, που έστησε ο κ. Σαλμάς, επιρρίπτοντας ευθύνες  και  προτείνοντας εισαγγελικές παρεμβάσεις, χρησιμοποιώντας τους θανάτους άτυχων συνανθρώπων που νόσησαν και δεν πείθει την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας του Νομού».

Η ανακοίνωση του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου:

Για την υποστελέχωση στην ΜΕΘ, γιατί δεν αναφέρει τι  ακριβώς ειπώθηκε σχετικά με την αγωνία και τις ενέργειες του Διοικητή, να βρει εξειδικευμένο προσωπικό;

Γιατί θυμήθηκε ξαφνικά ότι δεν λειτουργεί ο Μαγνητικός Τομογράφος; Ή δεν το γνώριζε;  Και πάλι γιατί δεν αναφέρει τι ειπώθηκε, σχετικά με τις ενέργειες του Διοικητή να βρει εξειδικευμένο προσωπικό;

Κ. ΣΑΛΜΑ το να επιρρίπτεις τις ευθύνες στο πρόσωπο του Διοικητή  και μάλιστα να μιλάς για ποινικά  αδικήματα και εισαγγελικές παρεμβάσεις, δεν προσφέρεις τίποτα, στο να γίνει καλύτερο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Προσφέρεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, όταν είσαι παρών με παρεμβάσεις και δράσεις που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες, προς τον πολίτη.

Η πλειοψηφία των πολιτών γνωρίζει πάρα  πολύ καλά για την προσφορά μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου και πως δόθηκε η μάχη κατά της πανδημίας.

Γνωρίζουν ότι χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό και ειδικούς λοιμοξιολόγους αλλά με το υπάρχον ελλειμματικό προσωπικό δόθηκε η μάχη κατά της πανδημίας και αντιμετωπίστηκε παρά τις απώλειες σε ανθρώπινες  ζωές, που ούτως ή άλλως συνέβησαν σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Τις αιτίες που χάθηκαν οι συνάνθρωποι μας και αν τα ποσοστά είναι υψηλά   ή χαμηλά θα το εντοπίσουν οι ειδικοί έλεγχοι, που έχουν ήδη αποφασιστεί  σε διοικητικό επίπεδο. Ας διερευνηθούν και κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης.

Προσωπικά δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, ούτε σε διοικητικό ούτε σε ποινικό επίπεδο.

Φοβούνται μόνο όσοι δεν διακατέχονται από ηθικές και άξιες, αλλά ενεργούν με τρόπο που βλάπτουν την τιμή και την υπόληψη συνανθρώπων τους  προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη».

You may also like

Comments are closed.