ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Dior: Όλα τα μάτια του κόσμου σήμερα (17/6) στο Καλλιμάρμαρο

Facebook
Twitter
Το μεγάλο γεγονός του φετινού καλοκαιριού αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα με την παρουσίαση του Οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο, της συλλογής «Made in Greece», η οποία θα έχει τεράστια παγκόσμια προβολή, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Αν αναλογιστεί κανείς πως ο οίκος Dior παρουσιάζει 5 δισ. πωλήσεων ανά έτος, εκ των οποίων το 60% γίνονται στην Ασία, τότε η παρουσίαση αυτή αποτελεί ισχυρό πόλο έλξης μια τεράστιας αγοράς ανθρώπων που ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τον τουρισμό στην Ελλάδα.

Η παρουσίαση της έκθεσης θα αρχίσει στις 20:00, απόψε, όταν ανοίξουν τα φώτα του Καλλιμάρμαρου, για να ξεκινήσει το project «Dior Celebrates Greece», με το οποίο ο Οίκος τιμά τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, μέρος του οποίου είναι το defile στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

dior

Η φετινή φωτογράφιση του Dior που πραγματοποιήθηκε στην Ακρόπολη, έγινε μετά από 70 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Οίκος βρέθηκε στον ιστορικό βράχο. Φέτος, επιστρέφει με μια επίδειξη μόδας μυθικού κόστους και καλλιτεχνικής αρτιότητας.

210525165257 dior akrop erexhteio 1280x800 1

Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τα 400 άτομα ενώ οι 200 από αυτούς έχουν καταφτάσει ήδη από το εξωτερικό. Μεταξύ αυτών, ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH, στον οποίο ανήκει ο Dior έχει ήδη έρθει στην χώρα μας και θα συνοδεύεται από την καλλονή σύζυγό του, super model και φιλάνθρωπο Ναταλία Βοντιάνοβα.

dior panathinaiko stadio 03

Δίπλα τους θα βρίσκονται η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, η οποία μεσολάβησε για να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα στη χώρα μας, το οποίο θα συζητάει η υφήλιος για μήνες.

dior

H συλλογή Dior Cruise 2022, όπως την εμπνεύστηκε η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Maria Grazia Chiuri, θα είναι μια ωδή στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top