ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΤΡΑ: Σήμερα “κληρώνει” για νέο καλλιτεχνικό διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ

dipethe
Στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας με βασικό θέμα συζήτησης την επιλογή του προσώπου για την κάλυψη της κενής θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ.

Η συνεδρίαση θα γίνει δια ζώσης στα γραφεία του θεάτρου, ωστόσο μία ιδιαιτερότητα είναι το γεγονός πως η εισήγηση του προέδρου του συμβουλίου και υπεύθυνου του σχήματος Άρμα Θέσπιδος, Πέτρου Βάη θα ανακοινωθεί και γνωστοποιηθεί εκείνη τη στιγμή, στη συνεδρίαση και δεν θα έχει σταλεί από πριν στα μέλη. Στην εισήγηση του ο κ. Βάης προφανώς θα αναφέρει το πρόσωπο ή πρόσωπα που προκρίνει η Δημοτική αρχή που έχει και την πλειοψηφία στο συμβούλιο (5 μέλη) για την κάλυψη της θέσης.

Να θυμίσουμε πως αφότου επιλεγεί και ψηφιστεί το πρόσωπο, η σχετική απόφαση θα σταλεί αρμοδίως στο Υπουργείο Πολιτισμού για την επικύρωση της έτσι ώστε έως την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021, ο νέος/α καλλιτεχνικός διευθυντής/διευθύντρια να έρθει στην Πάτρα και να ξεκινήσει το έργο του/της.

You may also like

Comments are closed.