ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Το παρασκήνιο της παράδοσης του 25χρονου – Ποιος ο ρόλος του στο έγκλημα

Facebook
Twitter
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παραδόθηκε συνοδεία συνήγορου ο 25χρονος καταζητούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο καταζητούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη είναι γνωστός και ως «Αθηναίος» και σύμφωνα με το ThessToday πρόκειται για έναν σκληροπυρηνικό χούλιγκαν που διέφυγε στην Αθήνα πριν από μερικά 24ωρα ενώ οι ίδιες πληροφορίες των θέλουν ως αρχηγό της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον νεαρό οπαδό του Άρη στην περιοχή της Χαριλάου.

Μάλιστα ο 25χρονος «Αθηναίος» γνωστοποιούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες από τον οργανωμένο συνδεσμικό χώρο του ΠΑΟΚ, ενώ… περηφανευόταν για τις εγκληματικές ενέργειές του κατά φιλάθλων άλλων ομάδων.

Ακόμη ταξίδευε μεοργανωμένες εκδρομές στους εκτός έδρας αγώνες του Δικεφάλου του Βορρά, πάντα, όμως, εντός του σκληροπυρηνικού πυρήνα των οπαδών.

Οι αρχές εξετάζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη ενώ παραμένει ανοικτό το σενάριο ο 25χρονος να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στη δολοφονική επίθεση.

Να σημειωθεί ωστόσο πως οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έδειχναν «σεβασμό» προς το πρόσωπό του, θεωρώντας τον 25χρονο ως «άτυπο αρχηγό» της σκληροπυρηνικής ομάδας οπαδών.

Που κρυβόταν

Ο 25χρονος κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛΑΣ μετά τη δολοφονία του Άλκη φέρεται να κρυβόταν σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να «προλάβει» να εξαφανίσει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ενοχή του και θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Μετά την κατάθεσή του στις δυνάμεις της ΕΛΑΣ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ το πιθανότερο είναι να ζητήσει επίσης προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Πλέον η ΕΛΑΣ αναζητά τον 20χρονο Αλβανό με το ψευδώνυμο «Geri», ο οποίος διέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του. Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, εκκρεμεί η έκδοση διεθνούς εντάλματος από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Αλβανίας, με στόχο να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top