Δολοφονία 7χρονου Ανδρέα: Τι κατέθεσαν η μητέρα και ο σύντροφός της- «Δεν ρώτησα, δεν ήθελα να ξέρω»

Facebook
Twitter
Για δυο ολόκληρα χρόνια η μητέρα του δολοφονημένου 7χρονου Ανδρέα, γνώριζε ότι ο σύντροφος της, που του στέρησε και τη ζωή, είχε εξαφανίσει το πτώμα του παιδιού της, κρύβοντας το στην ταράτσα, πάνω από το σπίτι στην Κυψέλη, όπου διέμεναν.

Η γυναίκα
παραδέχεται, σε όσα είπε στους αστυνομικούς, ότι ο σύντροφός της, της είπε να φύγει από το σπίτι, αμέσως μετά τη δολοφονία του Ανδρέα, καθώς και ότι θα έκρυβε το πτώμα του στην ταράτσα του σπιτιού. Ο 35χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια πώς έβαλε στο στόμα του παιδιού την μονωτική ταινία, που είχε μαζί του λόγο της δουλειάς του, αλλά και πώς έσπασε με κομπρεσέρ τον τσιμεντένιο τάφο, για να μεταφέρει το πτώμα στην εργαλειοθήκη του.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«….Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια τον έβαλα σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω, σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα. Όσο ήμουν άστεγος, πάλι το είχα μαζί μου…»

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top