ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται σήμερα ο 12ος κατηγορούμενος – Τι υποστηρίζει

Facebook
Twitter
Απολογείται σήμερα Τρίτη και ο τελευταίος εκ των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για τον 22χρονο που παραδόθηκε χθες το πρωί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, και είναι ο οδηγός του σκουρόχρωμου VW Polo, από το οποίο, σύμφωνα με τις απολογίες άλλων κατηγορούμενων, αποβιβάστηκαν οι πιο σκληροί της ομάδας των χούλιγκαν.

Ο 22χρονος οδηγός δήλωσε ότι δεν είναι οργανωμένος οπαδός κάποιας ομάδας και ότι δεν είναι μέλος κάποιου συνδέσμου. Μάλιστα υποστηρίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του, ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο της επίθεσης.

Ο άνδρας κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ώστε να ενεργοποιηθεί το ένταλμα. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί ενώπιον της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας, από την οποία αναμένεται να πάρει προθεσμία, για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top