ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Εκδόθηκαν 10 εντάλματα – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Facebook
Twitter

 

Σε συλλήψεις τεσσάρων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σήμερα εκδόθηκαν συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις συλληφθέντες είναι ηλικίας από 19 έως 22 ετών, ενώ τρεις εξ αυτών είναι Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για μέλη συνδέσμων οπαδών του ΠΑΟΚ. Τρεις εκ των συλληφθέντων είναι σεσημασμένοι, έχοντας συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα και συγκρούσεις με οπαδούς άλλους ομάδων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένα από τα δέκα εντάλματα που εκδόθηκαν είναι σε βάρος του 20χρονου που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση είχε ήδη συλληφθή ένας 23χρονος, ο οποίος αύριο απολογείται, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος

Σε δήλωσή του μετά τις εξελίξεις για την υπόθεση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι «είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για τη δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό».

Σοκαριστική μαρτυρία για τη δολοφονία του Άλκη

Συγκλονίζει στο μεταξύ η νέα μαρτυρία γυναίκας για τη δολοφονική επίθεση στον Άλκη στη Χαριλάου. Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του 19χρονου νέου και τι συνέβη αμέσως μετά, δηλώνοντας ότι οι φρικτές αυτές αναμνήσεις δε θα ξεχαστούν ποτέ.

«Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… Δεν προλάβαμε να κάνουμε τίποτα. Το ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία όταν άρχισε η φασαρία, αυτό το πληροφορηθήκαμε. Αυτό που άκουσα και το είπα κατ’ επανάληψιν, ειλικρινά δεν μπορώ να το πω… “Φτάνει, μη με χτυπάτε άλλο… Φτάνει…” Και μετά τον κουβαλήσανε από εκεί, τον φέρανε εδώ και πάει ένας κύριος και του λέει “άνοιξε τα μάτια σου, μίλησε μου” αλλά ήταν αναίσθητος, 100, Ζητάδες, ασθενοφόρα (σ.σ είχαν έρθει), αλλά ήδη ο Άλκης, δυστυχώς, τον είχαν αποτελειώσει…»

«Ήταν πάνω από 10 άτομα. Ήταν βασικά δύο αυτοκίνητα, και όταν ‘εξετέλεσαν την αποστολή τους’ ακούγεται από ‘κει μια φωνή και λέει “εντάξει τους αποτελειώσατε;” Σταμάτησε και φύγανε… Αυτό δεν θα το ξεχάσω, αυτή τη φωνή στα αυτιά μου…», συνέχισε τη σοκαριστική διήγησή της η γυναίκα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top