ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δωρεάν γυναικολογική εξέταση στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας

Facebook
Twitter

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ πρόκειται να προχωρήσουν στην κλινική εξέταση μαστών, τη γνωστή σε όλους ψηλάφηση, από έμπειρους ιατρούς της δομής την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας.

Στόχος είναι να γίνει έγκαιρη διάγνωση σε γυναίκες που θα προσέλθουν στο Κέντρο Υγείας για εξέταση μαστών ώστε να προληφθεί κάθε αρνητική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/10 και ώρες από 11:30 έως τις 13:30 για το ευρύ κοινό στο Τμήμα Υγείας και Γυναίκας του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας από τους ιατρούς Γενικής Ιατρικής: κα Γιορμέζη Αναστασία επιμελήτρια Β, κ. Γιακουμή Αναστάσιο επιστημονικό Υπεύθυνο του Κ.Υ. Κάτω Αχαΐας και τη Μαία του Κέντρου Υγείας κα Μαράτου Αγάπη.

312360079 5328782927226161 5241873571690177836 n

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ευαισθητοποίησης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τον καρκίνο του μαστού

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον καρκίνο του μαστού το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Ιωάννης Χαβελές Ιατρός Μαστολόγος – Χειρούργος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συναυλία στην πλατεία Δημοκρατίας με το συγκρότημα Δις Αρεστοί.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top