Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Σπύρο Σκιαδαρέση

Facebook
Twitter

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος Σπύρος Σκιαδαρέσης του Νικολάου, Θεολόγος M.A.Th., Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας ανακοίνωσε δύο ακόμα υποψήφιους με τον συνδυασμό του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Πρόκειται για τον Νίκο Μπελεγρή, ο οποίος είναι στέλεχος ανάπτυξης Δικτύου συνεργασιών και διαμεσολάβησης με πολυετή εμπειρία στην Ανάπτυξη των επιχειρήσεων ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών και έχει άριστη γνώση στην ανάπτυξη αυτών σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Αχαΐας.

Είναι παντρεμένος και με τη σύζυγο του Αναστασία έχουν ένα αγοράκι, τον Ερμή Ραφαήλ.

Τον ευχαριστώ θερμά γιατί μπαίνει μπροστά στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών με μοναδικό κριτήριο την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινό καλό.
Και τον Αλέξανδρο Κάκκο, που είναι ο πρώτος υποψήφιος από το νομό Αιτωλοακαρνανίας που συντάσσεται στην κοινή μας προσπάθεια για να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Κατοικεί μόνιμα στο Αντίρριο, είναι 52 ετών και γονέας τρίτεκνης οικογένειας. Εργάζεται ως ναυτικός και από νεαρή ηλικία έχει ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ δίνοντας όλες τις μάχες στην πρώτη γραμμή.
Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτεργατών Δυτικής Ελλάδας και αντιπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου. Η συνδικαλιστική του δράση είναι εχέγγυο για την αυτοδιοικητική του υποψηφιότητα.
Τον καλωσορίζω επίσημα στην παράταξη μας!!!”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Σκιαδαρέσης.
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top