Δεν τα κατάφερε τελικά ο 27χρονος Δημήτρης Σβίγγος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο την Τρίτη 13 Μαίου 2025 .
Το τροχαίο είχε γίνει το μεσημέρι της 15ης Μαϊου στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Καλυβίων πλησίον της διασταύρωσης του στρατιωτικού αεροδρομίου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο εκτός του 27χρονου, επέβαινε και μια γυναίκα βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε χωράφι.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ο 27χρονος έχοντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εισήχθηαμέσως στη ΜΕΘ, ενώ η συνοδηγός νοσηλεύτηκε χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Δυστυχώς όμως ο 27χρονος το πρωί της Πέμπτης (5/6) υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί το αύριο Σάββατο 7 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Αγρινίου, στις 11 το πρωί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό μισή ώρα νωρίτερα.