ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα: Χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές – Σε καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες προχωρά ο Δήμος

dytiki achaia1 plimmires
Δραματική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στη Δυτική Αχαΐα, μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες των τελευταίων ημερών.

Απόψε διαπιστώθηκε βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΗ και όπως μαθαίνει η ”Πολιτεία”, τα χωριά Μιτόπολη και Κώμη είναι χωρίς ρεύμα αυτή τη στιγμή.

Τα συνεργεία της ΔΕΗ καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης, που έρχεται να προστεθεί στις ζημιές που υπέστησαν αυτές οι περιοχές. Να υπενθυμίσουμε ότι ο πρωτοφανής όγκος νερού που έπεσε χθες σε 6 ώρες περίπου, ξεπέρασε κάθε φυσιολογικό όριο, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί καλλιέργειες, περιουσίες, να έχουν κλείσει δρόμοι και να καταγράφεται πρόβλημα και στο δίκτυο της ΔΕΥΑΔ.

Στο μεταξύ σε επιφυλακή βρίσκονται χειριστές 13 μηχανημάτων, για να παρέμβουν εάν χρειαστεί, στην περιοχή της δημοτικής κοινότητας Λαρισσού.

Καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες με πρωτοβουλία του Δήμου

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει τους συνδημότες που επλήγησαν από τις τελευταίες πλημμύρες να επικοινωνήσουν με το Δήμο για την ακριβή καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.

Η πρόσκληση δεν αφορά ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες αλλά μόνο σε ζημιές που προκλήθηκαν σε κατοικίες, αποθήκες, καταστήματα, εργαστήρια και λοιπό αστικό εξοπλισμό.

Ο Δήμος προτίθεται να προχωρήσει σε μια κατ’ αρχήν καταγραφή των σχετικών ζημιών, διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε επόμενα στάδια.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με το Δήμο είναι το 26930-25000.

You may also like

Comments are closed.

manos daskalakis2 ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Πως χαρακτηρίζουν οι Αρχές τον Μάνο Δασκαλάκη! ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

“Ανυποψίαστο” χαρακτηρίζει τον Μάνο Δασκαλάκη το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ...