ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα: Εορτάστηκε με λαμπρότητα η Ζωοδόχος Πηγή

Facebook
Twitter
Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής χθες (7/5) και η ημέρα γιορτάστηκε με όλη της τη λαμπρότητα, στο φερώνυμο Ιερό Ναό στα Σαγέικα.

Η δημοτική αρχή με επί κεφαλής το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Κουνάβη και τους αντιδημάρχους Κ. Ορλώφ, Κ. Ταπεινό, Γρ. Μάλλιαρη, Σπ. Σταυρογιαννόπουλο και τους δημοτικούς συμβούλους Κ. Παλαιολόγο, Αν. Βερρόπουλο, Θ. Πουλίδα, τη συνεργάτιδα του Δημάρχου Ηρώ Δημοπούλου και φυσικά τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Α. Σαρτζή, παρέστησαν στη λειτουργία ενώ στη συνέχεια παρέμειναν στα Σαγέικα για καφέ. Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις στα Σαγέϊκα παρέστη και ο τ. Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος μαζί με αντιπροσωπεία της Δημοτικής αρχής επισκέφθηκαν το παλιό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στην Απιδεώνα που επίσης εόρταζε.  Στην Απιδεώνα το δήμαρχο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Ιορδ. Μωυσίδης. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top