ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Αχαϊα: Φίλιππος Λιάκος και Αλέξης Ορδίτης διεκδικούν τα «ηνία» της παράταξης του Χρήστου Νικολάου

Facebook
Twitter
Ξεκαθαρίζει, έστω και με καθυστέρηση, το τοπίο στην παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» του Χρήστου Νικολάου για την ανάδειξη νέου επικεφαλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «κούρσα» διαδοχής φαίνεται πως απέσυρε το ενδιαφέρον του, ο Νίκος Ασκούνης, το οποίο εκδηλώθηκε λίγο αφότου ανακοινώθηκε η απόφαση του πρώην δημάρχου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, χωρίς όμως, να έχει την αναμενόμενη αποδοχή, καθώς ο ίδιος δεν είναι καν εκλεγμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος εκ μέρους του κ. Ασκούνη, οι δύο κυρίαρχοι διεκδικητές είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, Φίλιππος Λιάκος και Αλέξης Ορδίτης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση των δύο διεκδικητών, στην κατεύθυνση να παραμείνει μόνο ο ένας, διαφορετικά η παράταξη θα οδηγηθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί ο ένας από τους δύο, ο οποίος και θα αναλάβει τα «ηνία» του συνδυασμού οδηγώντας τον και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Ορδίτης φαίνεται αποφασισμένος να διεκδικήσει την προεδρία της παράταξης, ενώ αντίστοιχα ο κ. Λιάκος, ο οποίος θυμίζουμε ότι εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού δέχεται πιέσεις να μην υποχωρήσει, καθώς αν και εξελέγη πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει επιδείξει αξιοπρόσεκτη συνέπεια στον λόγο του με συνεχείς παρεμβάσεις, «σηκώνοντας» μάλιστα, το μεγαλύτερο βάρος της αντιπολιτευτικής γραμμής, καθώς και της ανάδειξης σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Σε κάθε περίπτωση, πρόθεση όλων είναι να μην διαταραχθεί η ισορροπία και η συνοχή στην παράταξη και να μην υπάρξει διάσπαση δυνάμεων, ενώ σκοπός είναι οι όποιες αποφάσεις να έχουν ληφθεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδος, για να προχωρήσουν οι ενδοπαραταξιακές διαδικασίες που έχουν καθυστερήσει αρκετά προκαλώντας απογοήτευση σε αρκετά στελέχη.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top