ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα: Φυλάκιση για τον διοργανωτή του γλεντιού που αναστάτωσε το χωριό

Facebook
Twitter
4 μήνες φυλάκιση με αναστολή επιβλήθηκε στον διοργανωτή του γλεντιού, που αναστάτωσε την Τετάρτη, τα Σαγέικα Αχαΐας.

 

Το χρονικό

Πανικός σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Σαγέικα, αφού οι κάτοικοι του δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έμειναν άυπνοι από γλέντι βάφτισης που ήταν σε εξέλιξη όλη τη νύχτα μέχρι το ξημέρωμα στον καταυλισμό των ρομά.

Το γεγονός προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις των κατοίκων οι οποίοι με συνεχείς κλήσεις στην Αστυνομία ζητούσαν άμεση παρέμβαση προκειμένου να βρουν την ησυχία τους και ιδιαίτερα τα παιδιά τους που συμμετέχουν στις εξετάσεις.

Μάλιστα στο κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας απευθύνθηκαν και δημοτικοί παράγοντες της Δυτικής Αχαΐας, ζητώντας την άμεση ανταπόκριση της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου διοργανωτή του γλεντιού. Ωστόσο, όπως αναφέρουν αστυνομικές “πηγές” οι αστυνομικοί δεν ήσαν σε θέση εκείνη την ώρα να προχωρήσουν στην εφαρμογή άλλων μέτρων, λόγω της δυσκολίας της πρόσβασης στον καταυλισμό, αλλά και του ελλιπούς φωτισμού που υπήρχε στην περιοχή.

Παράλληλα ο διοργανωτής αλλά και συγγενείς φρόντισαν να βγάλουν στο δρόμο δεκάδες ανήλικα παιδιά έτσι ώστε να μην υπάρξει δυνατότητα πρόσβασης στους αστυνομικούς.

Όμως η Αστυνομία αντέδρασε με διαφορετικό τρόπο. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 40χρονου διοργανωτή, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας και αναμένεται πιθανότατα αύριο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η αντίδραση της Αστυνομίας εμπεριέχει μήνυμα σύμφωνα με το οποίο δεν θα υπάρξει ανοχή σε ανάλογες εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και αφορούν σε γλέντια για γάμους και αρραβώνες κυρίως στην πόλη της Κάτω Αχαΐας.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς ήδη σχεδιάζονται ανάλογες επιχειρήσεις, προκειμένου να αποτραπούν οι δημόσιες συναθροίσεις με ηχητικά.

Όπως είναι γνωστό για το θέμα της διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων έχει αντιδράσει επίσημα και η Δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top