ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα: Μια παραλιακή ζώνη “διαμάντι” – Πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες

Facebook
Twitter
Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας, βρίσκονται σε εξέλιξη, από τα συνεργεία του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό, προ ημερών, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στην παραλία της Λακκόπετρας, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει τη θεσμική “σφραγίδα” της ποιότητας αποκτώντας τη Γαλάζια Σημαία.

Η Δημοτική Αρχή, όπως μας ενημερώνει ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς, εστιάζει στο παραλιακό μέτωπο, μεταφέροντας όλες τις δυνάμεις στις εργασίες καθαριότητας, ώστε να παραδώσει στους πολίτες του Δήμου αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες, καθαρές παραλίες, φιλικές και προσβάσιμες σε όλους.

Εργασίες πραγματοποιήθηκαν επίσης και στην παραλία της Κάτω Αχαΐας, η οποία από την αρχή της θητείας Μυλωνά, άλλαξε “πρόσωπο”, με παρεμβάσεις που επιτρέπουν όχι μόνο την απόλαυση των λουομένων, αλλά και δράσεις που φιλοξενούνται στο καταπράσινο παραθαλάσσιο πάρκο.

“Στόχος μας, όπως έχουμε πει από την αρχή, είναι να εμπλουτίσουμε την παραλιακή μας ζώνη με δράσεις που θα αποτελέσουν “μαγνήτη” όχι μόνο για όσους λατρεύουν να κολυμπούν, αλλά και για τους λάτρεις της άθλησης δίπλα στη θάλασσα”, δηλώνει μιλώντας στην “Πολιτεία”, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Προσθέτοντας το εξής: “Είμαστε τυχεροί, γιατί στον αγώνα μας αυτό, να αποδώσουμε στους πολίτες το παραλιακό μέτωπο που τους αξίζει, έχουμε “συμμάχους” τους συλλόγους των χωριών μας, άξιους και δραστήριους με στόχο πάντα το κοινό καλό του τόπου μας”.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top