ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα: Όλοι οι εργολάβοι ”πέφτουν” στη μάχη της θεομηνίας – Σε 4 ώρες έβρεξε για έναν μήνα – Ο Δήμαρχος ενεργοποίησε όλο τον μηχανισμό

dytiki achaia1 plimmires
Απίστευτη θεομηνία πλήττει το Δήμο Δυτικής Αχαΐας από χθες με τον όγκο του νερού να ξεπερνάει κατά πολύ τα φυσιολογικά όρια – Εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες και δρόμους.

Το πρόβλημα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις με θερμοκήπια.

Στο μεταξύ, σε Μποντέικα, Λάππα, Άραξος, Σαγέικα και Λακόπετρα, επιχειρούν τα συνεργεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ενώ από τα ξημερώματα, έχουν ενεργοποιηθεί με εντολή του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά και οι 6 ιδιώτες – εργολάβοι.

Το συντονισμό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών έχει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Αχαΐας, Κώστας Ταπεινός.

Ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς βρίσκεται από χθες στις πληγείσες περιοχές και σε επικοινωνία που είχε μαζί του, το politeianews.gr αργά τη νύχτα, δήλωσε πώς ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος, που έβρεξε σε 4 ώρες, όσο είχε βρέξει σε έναν μήνα.

Παραθέτουμε μάλιστα  τις μετρήσεις για του λόγου το αληθές. Μας δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος είναι κοντά σε όλους τους πολίτες και το κινητό του είναι νυχθημερόν ανοικτό, για οποιονδήποτε ζητήσει τη βοήθεια του Δημάρχου.

d3

d2

 

d1

You may also like

Comments are closed.

186286069 4128003220592221 7457304715299550968 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΤΡΑ | Στα «κάγκελα» οι Εποχικοί Πυροσβέστες για την μη πρόσληψη τους – Και απαρχαιωμένος εξοπλισμός, με κράνη των 3 ευρώ και άρβυλα από το 2020!

    του Αχιλλέα Ροδίτη «Αδειασμένοι» δηλώνουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες αφού ως φαίνεται περίμεναν μάταια ...