Δυτική Αχαΐα: Πυρά Άγγελου Στεργιόπουλου για το πάρκινγκ – «Προεκλογικό πυροτέχνημα η δέσμευση Αλεξόπουλου»

Ακολουθεί ανακοίνωση του Άγγελου Στεργιόπουλου, σχετικά με την απουσία δημοτικού χώρου στάθμευσης στην πρωτεύουσα του Δήμου και την προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία του:

«Η εικόνα στην πρωτεύουσα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι πλέον απελπιστική. Η έλλειψη οργανωμένων χώρων στάθμευσης έχει οδηγήσει τους πολίτες να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια, δημιουργώντας καθημερινά προβλήματα σε οδηγούς και πεζούς.

- Διαφήμιση -
Δυτική Αχαΐα: Πυρά Άγγελου Στεργιόπουλου στη Δημοτική Αρχή για το πάρκινγκ – «Προεκλογικό πυροτέχνημα η δέσμευση Αλεξόπουλου»

Κι όμως, ο δημοτικός χώρος στάθμευσης ήταν μία από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Αλεξόπουλου.

Μια ακόμη υπόσχεση που ακούστηκε προεκλογικά με τρόπο εντυπωσιακό, αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ένα ακόμη προεκλογικό πυροτέχνημα: έσκασε και έσβησε.

Το ερώτημα είναι απλό: Πού βρίσκεται σήμερα αυτή η δέσμευση;

Οι πολίτες δεν χρειάζονται άλλες εξαγγελίες και υποσχέσεις. Χρειάζονται λύσεις σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Και όσο ο δημοτικός χώρος στάθμευσης παραμένει στα λόγια, τα πεζοδρόμια θα συνεχίσουν να μετατρέπονται σε… πάρκινγκ».

Δυτική Αχαΐα: Πυρά Άγγελου Στεργιόπουλου για το πάρκινγκ – «Προεκλογικό πυροτέχνημα η δέσμευση Αλεξόπουλου»
Δυτική Αχαΐα: Πυρά Άγγελου Στεργιόπουλου για το πάρκινγκ – «Προεκλογικό πυροτέχνημα η δέσμευση Αλεξόπουλου»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Google Logo Προσθήκη του Politeianews.gr στην Google

Ροή Ειδήσεων

Οι ειδησεις σημερα

Δείτε επίσης

Σχετικο περιεχομενο
spot_img