ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δυτική Αχαΐα: Τα μηνύματα στήριξης στον υποψήφιο Δήμαρχο, Φίλιππο Λιάκο

LIAKOS FILIPPOS
Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές του με δημότες σε όλη τη Δυτική Αχαΐα, ο επικεφαλής της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών», υποψήφιος Δήμαρχος, Φίλιππος Λιάκος, ο οποίος εισπράττει καθημερινά την αποδοχή και την ένθερμη υποστήριξη του κόσμου.

Μετά τις δημόσιες δηλώσεις των ενεργών αυτοδιοικητικών στελεχών που συνθέτουν τον «πυρήνα» της παράταξης, ακόμη επτά δημότες, απ’ όλο το επαγγελματικό και γεωγραφικό φάσμα του Δήμου ανακοινώνουν και επίσημα τους λόγους για τους οποίους στηρίζουν την υποψηφιότητα του κ. Λιάκου.

«Αποφάσισα να στηρίξω τη νέα αυτή, μεγάλη προσπάθεια με επικεφαλής τον Φίλιππο Λιάκο, γιατί αφενός ο ίδιος έχει αγνές και ειλικρινείς προθέσεις κι αφετέρου, γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με δυναμική που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς»

ΜΟΥΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βασίλης Μουγκογιάννης, Ιδιωτικός Υπάλληλος- Αγρότης (Δ.Ε. Ωλενίας)

«Η στήριξη του Φίλιππου Λιάκου είναι η απάντηση των νέων ανθρώπων σε όλους όσοι μας έχουν απομακρύνει από την ενασχόλησή μας με τα κοινά. Υπάρχουν πολλοί νέοι που θέλουν να δραστηριοποιηθούν ενεργά, αλλά έχουν απογοητευθεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Τώρα, όμως έχουμε έναν σημαντικό λόγο να βγούμε όλοι μπροστά»

ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΓΕΡΑΣΙΜΙΝΑ

Γερασιμίνα Ασπρομάλλη (Δ.Ε. Δύμης)

«Πιστεύω στη δυναμική και στις ικανότητες του Φίλιππου Λιάκου. Καθαρός άνθρωπος, οικογενειάρχης με αρχές μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον τόπο μας. Με αποφασιστικότητα, τόλμη και δυναμική όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στο αύριο»

ΑΥΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Βασίλειος Αυγερόπουλος- Δασοφύλακας (Δ.Ε. Ωλενίας)

«Ως παλαιότερο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχω την εμπειρία να διακρίνω ποιοι πραγματικά νοιάζονται για τον Δήμο μας και για τους ανθρώπους του. Στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Φίλιππου Λιάκου και τάσσομαι στο πλευρό του για να πετύχουμε όλοι μαζί την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας»

ΝΤΑΛΑΠΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Λάμπρος Νταλάπας, πρ. αντιδήμαρχος Δύμης

«Δυστυχώς ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει μία μοναχική πορεία που οδηγεί μόνο σε αδιέξοδα. Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, αλλά και ως επαγγελματίας που δεν αντέχει να βλέπει άλλο αυτή την κατάντια, αποφάσισα να ταχθώ στο πλευρό του Φίλιππου Λιάκου»

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ ΛΑΚΗΣ

Λάκης Γαλαζούλας, Ελεύθερος Επαγγελματίας (Δ.Ε. Δύμης)

«Η υποψηφιότητα του Φίλιππου Λιάκου έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους όσοι αντιλαμβανόμαστε πως ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από άλλους επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά από ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για πρόοδο, ευημερία και ανάπτυξη. Γι’ αυτό και αποφάσισα να στηρίξω την προσπάθεια αυτή»

ΠΥΡΡΗ ΜΠΑΧΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Αθανασία Πυρρή- Μπαχρά (Δ.Ε. Μόβρης)

«Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει εγκλωβιστεί σε μία μίζερη πραγματικότητα, κρατώντας σε ‘ομηρία’ όλες τις δημιουργικές του δυνάμεις. Βαρεθήκαμε τα ίδια και ίδια πολιτικά πρόσωπα που ανακυκλώνονται χωρίς να προσφέρουν τίποτε. Η δυναμική της υποψηφιότητας του Φίλιππου Λιάκου μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση, γι’ αυτό και την στηρίζω. Με θέληση και επιμονή μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα»

ΚΑΜΠΕΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Σωτήρης Καμπέρος, επιχειρηματίας (Δ.Ε. Δύμης)

You may also like

Comments are closed.