ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αυτός είναι ο 31χρονος που έχει εξαφανισθεί – Ερευνες από την 6η ΕΜΑΚ Πατρών

31xronos mesologgi eksafanisi.jpg

Κορυφώνεται στο Μεσολόγγι η αγωνία για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο, τον άνδρα που αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου το βράδυ, αφού πήγε για κυνήγι και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνό του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι στον Άγιο Θωμά, στην περιοχή τρία Δέντρα, πλησίον του ΤΕΙ.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, συμμετέχουν και άνδρες της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο και όχημα της ΠΥ Μεσολογγίου.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου έχει προσαχθεί 50χρονος ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Παράλληλα, οι οικείοι του απευθύνουν έκκληση μέσω και των κοινωνικών δικτύων σε όποιον πιθανώς γνωρίζει οτιδήποτε να ενημερώσει.

«Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί»
«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», αναφέρει η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της

You may also like

paidiki paxysarkia 25 1 24.jpg ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Παχυσαρκία: Το 50% δεν τρώνε φρούτα και λαχανικά, εγκατέλειψαν τη μεσογειακή διατροφή, προτιμούν αναψυκτικά από το νερό

Η παχυσαρκία είναι μία χρόνια, πολυπαραγοντική, πολυσυστηματική, δύσκολα αντιμετωπίσιμη και υποτροπιάζουσα νόσος, που απαιτεί διεπιστημονική ...

Comments are closed.