ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές με κουκούλες χωρίς όπλα κλέβουν χρήματα και προϊόντα

listia koukouloforoi

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν τους δύο αγνώστους που έχουν εισβάλει φορώντας κουκούλες σε δυο καταστήματα στην περιοχή του Αγρινίου αρπάζοντας τις εισπράξεις και εμπορεύματα, χωρίς όμως να απειλούν με όπλα ή μαχαίρια.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, οι δυο άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν σε ένα κατάστημα ψιλικών που βρίσκεται σε κεντρική πλατεία της πόλης, άρπαξαν 800 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και ηλεκτρονικά τσιγάρα αξίας 500 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες είχαν εμφανιστεί για πρώτη φορά τη νύχτα της προηγούμενης Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, όταν όρμησαν φορώντας κουκούλες σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ, άρπαξαν τρεις δεσμίδες με δελτία ΣΚΡΑΤΣ και 75 ευρώ από το ταμείο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αναζητήσεις που ξεκίνησαν αμέσως δεν έφεραν αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί εξετάζουν τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων στα δυο περιστατικά, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους δράστες που εκτιμούν ότι είναι οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις.

 

 

You may also like

Comments are closed.

kaysi1 1 ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Παρέμβαση για την καύση υγειονομικών αποβλήτων στη ΒΙΠΕ Πατρών

Ανακοίνωση από το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας: Ο ...