ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Οι αστυνομικές ειδήσεις της ημέρας

Facebook
Twitter
astynomia peripoliko el.as. syllipseis

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπής για καταδικαστική απόφαση       

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αναπαρήγαγε μουσική από ζωντανή ορχήστρα με ενισχυτή και ηχεία, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται  η κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε θέσει σε λειτουργία στην οικία του, στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με  ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται  η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top