ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυτική Ελλάδα: Οριστικοποιήθηκαν οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης – Αναλαμβάνουν την Πέμπτη

Σχολεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Από την ερχόμενη Πέμπτη, νέοι διευθυντές αναλαμβάνουν τα ηνία στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας τοποθετήθηκε ο Νικόλαος Κλάδης που είχε υπηρετήσει στην αντίστοιχη θέση του νομού Ηλείας.

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας τοποθετήθηκε η Ευγενία Πιερρή η οποία έχει υπηρετήσει και κατά το παρελθόν τη θέση αυτή.

Ο προκάτοχός της, Ανδρέας Ζέρβας, τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας και στην αντίστοιχη θέσης της Πρωτοβάθμιας θα αναλάβει καθήκοντα ο Ανδρέας Καρατζάς.
Στην Αιτωλοακαρνανία, στη θέση του διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετήθηκε ο Αχαιός Νικόλαος Δελέγκος και στη Δευτεροβάθμια ο Χρήστος Καζαντζής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2026.
Οι νέοι διευθυντές υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

You may also like

317563752 2275069279341644 1195958024336886083 n ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αιγιάλεια: Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης αλλά και … η αδιαφορία του Δήμου! Με σοβαρά προβλήματα υγείας και αποκλεισμένη από το σπίτι της…

Συνεχίζεται το δράμα της 47χρονης γυναίκας από την Αιγιάλεια με σοβαρά προβλήματα υγείας! Το σπίτι ...

Comments are closed.