ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παραπέμπεται σε δίκη για απόπειρα βιασμού αθλήτριας προπονητής στίβου

Facebook
Twitter

Σε δίκη για απόπειρα βιασμού 14χρονης αθλήτριας το 2007 παραπέμπεται 48χρονος προπονητής από το Αγρίνιο.

“Με κάλεσε στο σπίτι του να συζητήσουμε για την προπόνησή μου. Όμως, άρχισε να μου μιλά ερωτικά και χυδαία. Ρίχτηκε πάνω μου στον καναπέ με βία, άρχισε να μου βγάζει τα ρούχα και να γδύνεται και ο ίδιος επιχειρώντας να με βιάσει. Άρχισα να ουρλιάζω, για να με ακούσουν οι γείτονες και να ξεφύγω από τα χέρια του…». Με αυτά τα λόγια η νεαρή κοπέλα περιγράφει στην κατάθεσή της τα όσα υπέστη από τον 48χρονο προπονητή από το Αγρίνιο, ο οποίος θα καθίσει, στις 6 Ιουλίου, στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Λευκάδας για την απόπειρα βιασμού της αθλήτριας του στίβου το 2007, τότε δηλαδή που η καταγγέλλουσα ήταν μόνο 14 ετών.

Σύμφωνα με το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη, ο προπονητής, σε κάθε ευκαιρία, είτε στην προπόνηση είτε όταν ταξίδευαν για αγώνες σε άλλες πόλεις (Κόρινθος, Καστοριά, Ιωάννινα), «την ξεμονάχιαζε, προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την, βάζοντας το χέρι του μέσα από τα ρούχα της και τα εσώρουχά της και διεισδύοντας με αυτό στα γεννητικά της όργανα, ή έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο, το οποίο χάιδευε με σκοπό τη διέγερσή του μέχρι την εκσπερμάτισή του, ή τριβόταν με ένταση πάνω της».

Στον κατηγορούμενο έχει ήδη επιβληθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η υποχρεωτική παρουσίασή του στο αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα και η απαγόρευση επικοινωνίας, προσέγγισης και συναναστροφής με την παθούσα.

Σε άλλο σημείο του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αγρινίου αναφέρεται περιστατικό που συνέβη στις 25 Ιουνίου 2007, όταν η αθλήτρια μετέβη στα Ιωάννινα.

«Εκεί τη συνόδευσε ο εγκαλούμενος και καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού την παρενοχλούσε σεξουαλικά, βάζοντας το χέρι του στα γεννητικά της όργανα μέσα από το εσώρουχο. Καθ’
όλη τη διάρκεια της περιόδου από 1/7/2006 έως 31/12/2007 αναφέρει ότι οι προπονήσεις της ήταν καθημερινές και επισημαίνει ότι πάντοτε στο αυτοκίνητο, με το οποίο μετακινούνταν
στον χώρο της προπόνησης, ο εγκαλούμενος την παρενοχλούσε σεξουαλικά με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκε ανωτέρω ότι έλαβε χώρα την 25η/6/2007».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top