ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Δυτική Ελλάδα: Συλλήψεις για παράτυπους μετανάστες, ηχορρύπανση, κλοπή και απάτη

Facebook
Twitter
“Πλούσιο” και σήμερα το αστυνομικό δελτίο της ημέρας!

Συνελήφθησαν, χθες, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη επίσης σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία και η ένταση της μουσικής υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Ανδραβίδας Κυλλήνης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το πρωί, αφαίρεσε μοτοποδήλατο πολίτη στην Ανδραβίδα.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης προέκυψε ότι ο συλληφθείς την 26/07/2022 διέπραξε ακόμη δύο κλοπές στην ίδια περιοχή, κατά τις οποίες αφαίρεσε δυο ποδήλατα και ένα εργαλείο.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Αμαλιάδα και προσποιούμενος τον πελάτη, απέσπασε από τον παθόντα, τα στοιχεία του τραπεζικού του λογαριασμού, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των (126.000) ευρώ.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top