ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δυτική Αχαΐα – Μυλωνάς: «Απόλυτη προτεραιότητα η καταγραφή ζημιών και η βοήθεια στους πληγέντες»

104096709 250747166209167 1559452609409222087 n
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/12) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, των Δημάρχων Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, Αμαλιάδας Γιάννη Λυμπέρη, Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Αντικείμενο της σύσκεψης υπήρξε η αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τους τρεις Δήμους. Τέθηκαν τα ζητήματα της καταγραφής των ζημιών στις δημοτικές υποδομές αλλά και των τρόπων χρηματοδότησης για την αποκατάστασή τους.

Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς υπογράμμισε τον τριπλό χαρακτήρα των προσπαθειών που καταβάλλονται για την επούλωση των ζημιών.

«Εργαζόμαστε μαζί με τον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο. Εργαζόμαστε μαζί με την Περιφέρεια για την καταγραφή των ζημιών σε κατοικίες και καταστήματα.

Εργαζόμαστε επίσης μαζί με την Περιφέρεια για την καταγραφή των σοβαρών ζημιών που υπέστησαν οι υποδομές του Δήμου μας και της ΔΕΥΑΔ.

Είναι μια προσπάθεια που εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα και που έχει την απόλυτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής», υπογράμμισε ο Σπύρος Μυλωνάς.

You may also like

Comments are closed.