ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«e-Λαχαναγορά»: Εφαρμογή για online παραγγελίες σε 24ωρη βάση

Facebook
Twitter
Η Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας έθεσε σε λειτουργία την εφαρμογή «e-Λαχαναγορά», η οποία προσφέρει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες τη δυνατότητα για οnline αγορές και «ψηφιακή παραγγελία».

Η εν λόγω εφαρμογή, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκο, απλοποιεί τη διαδικασία της παραγγελίας, με ένα κλικ από το κινητό, προσφέροντας στους εμπόρους ασφαλείς συναλλαγές και την δυνατότητα 24ωρης λειτουργίας των καταστημάτων τους, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα.

Το «e-Λαχαναγορά» διατίθεται δωρεάν σε Android και iOS, είναι αποκλειστικά για χρήση από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επενδύσεων ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί ο ΟΚΑΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών του, αλλά και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ενδεικτικά παραδείγματα, το καινούργιο ψυχόμενο κέντρο logistics, καθώς και σειρά νέων τεχνολογιών, που θα συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αγοράς, από την οποία διακινείται ένας από τους μεγαλύτερους όγκους φρούτων, λαχανικών, νωπών κρεάτων και αλιευμάτων ανά την επικράτεια.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η ολοκλήρωση σειράς έργων στις 11 Ιχθυόσκαλες που εποπτεύει ο Οργανισμός και είχαν «κολλήσει», τα οποία τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν σε χρήση των συναλλασσόμενων αλιέων και ιχθυεμπόρων.

Η παρουσίαση του «e-Λαχαναγορά» έγινε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, σε ειδική εκδήλωση από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ, Απόστολο Αποστολάκο, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, του αναπληρωτή υπουργού, Νίκου Παπαθανάση, του διευθύνοντα συμβούλου του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), Γρηγόρη Δημητριάδη και του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Σωτήρη Αναγνωστόπουλου.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top