ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Μην καταργήσετε τη Γ’ ΔΟΥ Πατρών

download 1
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ζητάει από την Κυβέρνηση, με επίσημη επιστολή του, να μην προχωρήσει η συγχώνευση των ΔΟΥ στην Πάτρα, άρα τη μη κατάργηση της Γ’ ΔΟΥ Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την αντίθεση του στην κατάργηση της Γ’ ΔΟΥ Πατρών και συγχώνευσής της με την Α’.

Αυτό το μέτρο πέραν της μείωσης των θέσεων εργασίας στην πόλη μας, θα σημάνει και επιδείνωση των συνθηκών και χρόνων εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων. Μεγαλύτερη ταλαιπωρία και χαμένους χρόνους για όλους. Με δεδομένη την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού και περιττών μετακινήσεων  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η διατήρηση της Γ’ ΔΟΥ  είναι ακόμη πιο επιτακτική.

Για αυτούς τους λόγους ζητάμε την διατήρηση και την λειτουργική βελτίωση και  αναβάθμιση των υφιστάμενων ΔΟΥ στην πόλη μας που αποτελεί ένα μητροπολιτικό κέντρο με μεγάλο πληθυσμό και μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων.

Αυτό το μέτρο πέραν της μείωσης των θέσεων εργασίας στην πόλη μας θα σημάνει και επιδείνωση των συνθηκών και χρόνων εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων. Μεγαλύτερη ταλαιπωρία και χαμένους χρόνους για όλους. Με δεδομένη την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού και περιττών μετακινήσεων  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η διατήρηση της Γ’ ΔΟΥ  είναι ακόμη πιο επιτακτική.

Για αυτούς τους λόγους ζητάμε την διατήρηση και την λειτουργική βελτίωση και  αναβάθμιση των υφιστάμενων ΔΟΥ στην πόλη μας που αποτελεί ένα μητροπολιτικό κέντρο με μεγάλο πληθυσμό και μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων».

You may also like

giannopoulos didaktor ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Την Παρασκευή  σε επίσημη τελετή στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Διδάκτορα ...

Comments are closed.