ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Μην καταργήσετε τη Γ’ ΔΟΥ Πατρών

Facebook
Twitter
Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ζητάει από την Κυβέρνηση, με επίσημη επιστολή του, να μην προχωρήσει η συγχώνευση των ΔΟΥ στην Πάτρα, άρα τη μη κατάργηση της Γ’ ΔΟΥ Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει την αντίθεση του στην κατάργηση της Γ’ ΔΟΥ Πατρών και συγχώνευσής της με την Α’.

Αυτό το μέτρο πέραν της μείωσης των θέσεων εργασίας στην πόλη μας, θα σημάνει και επιδείνωση των συνθηκών και χρόνων εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων. Μεγαλύτερη ταλαιπωρία και χαμένους χρόνους για όλους. Με δεδομένη την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού και περιττών μετακινήσεων  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η διατήρηση της Γ’ ΔΟΥ  είναι ακόμη πιο επιτακτική.

Για αυτούς τους λόγους ζητάμε την διατήρηση και την λειτουργική βελτίωση και  αναβάθμιση των υφιστάμενων ΔΟΥ στην πόλη μας που αποτελεί ένα μητροπολιτικό κέντρο με μεγάλο πληθυσμό και μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων.

Αυτό το μέτρο πέραν της μείωσης των θέσεων εργασίας στην πόλη μας θα σημάνει και επιδείνωση των συνθηκών και χρόνων εξυπηρέτησης πολιτών και επιχειρήσεων. Μεγαλύτερη ταλαιπωρία και χαμένους χρόνους για όλους. Με δεδομένη την ανάγκη αποφυγής συνωστισμού και περιττών μετακινήσεων  λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η διατήρηση της Γ’ ΔΟΥ  είναι ακόμη πιο επιτακτική.

Για αυτούς τους λόγους ζητάμε την διατήρηση και την λειτουργική βελτίωση και  αναβάθμιση των υφιστάμενων ΔΟΥ στην πόλη μας που αποτελεί ένα μητροπολιτικό κέντρο με μεγάλο πληθυσμό και μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top