ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Έμποροι Αμαλιάδας:«Λευκή Νύχτα» κόντρα στην πανδημία

λευκη νυχτα
dav
Την διεξαγωγή της 4ης καλοκαιρινής Λευκής Νύχτας στις 7 Αυγούστου, στην Αμαλιάδα, αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας.

Το θέμα τέθηκε και στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, ως αίτημα για συνδιοργάνωση με το δήμο από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου  συμφώνησαν για την στήριξη της προσπάθειας, με την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά μέτρα.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Σιαψάλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των τριών  εκδηλώσεων της Λευκής Νύχτας του 2017, 2018 και 2019 στην πόλη της Αμαλιάδας, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας – δια μέσω της διοίκησης- αποφάσισαν την διεξαγωγή της «4ης καλοκαιρινής Λευκής Νύχτας», στις 7 Αυγούστου.

Με τις προηγούμενες διοργανώσεις μας, καταφέραμε να προσελκύσουμε τον κόσμο όχι μόνο του δικού μας Δήμου, αλλά και το καταναλωτικό κοινό ολόκληρης της Ηλείας.

Από την πλευρά μας, θα συμβάλλουμε ώστε να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα, κάτι που κάνουμε και καθημερινά στην αγορά και δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».

You may also like

Comments are closed.