ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Εμπραχίμ Ραϊσί: Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν – «Η κατάσταση δεν είναι καλή»

Facebook
Twitter
arthrou-iran

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί. «Η κατάσταση δεν είναι καλή», ανέφεραν υπηρεσίες έρευνας και διάσωσης στις 5:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας 20 Μαΐου.

Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν ο πρόεδρος του Ιράν, ο Εμπραχίμ Ραϊσί, καθώς και ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν, όταν συνετρίβη χθες Κυριακή (19.05.2024) εντοπίστηκε και «η κατάσταση δεν είναι καλή», ανέφερε ομάδα έρευνας και διάσωσης τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, η Ερυθρά Ημισέληνος δεν έχει δώσει ακόμα πληροφορίες για το αν υπάρχουν επιζώντες ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο εξαφανίστηκε σε ορεινή περιοχή στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν, χωρίς να υπάρχει ακόμη επίσημη τοποθέτηση ή διάψευση για την τύχη του.

«Πηγή θερμότητας που υπάρχουν υποψίες πως είναι τα συντρίμμια ελικοπτέρου που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν, Εμπραχίμ Ραϊσί», είχε εντοπίσει στη διάρκεια της νύχτας τουρκικό τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (drone) τύπου Akıncı.

Νωρίτερα από το Reuters είχε αναφερθεί ότι τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν ότι το ελικόπτερο του Ραϊσί ανακαλύφθηκε από ομάδες έρευνας και διάσωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top