ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

«Έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν, θέλω να με βοηθήσεις» – Το μήνυμα του κρεοπώλη στον φίλο του

mesologgi exafanisi 31xronos

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, του βασικού υπόπτου για τη μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Τη στιγμή που οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη, ολοένα και εντείνονται, νέα στοιχεία – «φωτιά» έρχονται στο «φως» για το θρίλερ στο Μεσολόγγι, με τον κρεοπώλη να βρίσκεται στο «κάδρο».

Η προσοχή στρέφεται στα μηνύματα που αντάλλαξε ο κρεοπώλης με τον 36χρονο φίλο του, τον οποίο σύμφωνα με το T-live κάλεσε η αστυνομία και εκείνος παρέδωσε το κινητό του.

Όπως μετέδωσε το T-live την Τετάρτη (17.01.24), ο 36χρονος κατέθεσε στις Αρχές ότι ο κρεοπώλης του έστειλε το εξής μήνυμα: «Έχει εξαφανιστεί ο Μπάμπης και πάνε να με μπλέξουν με αυτό. Θέλω να με βοηθήσεις να βρούμε τον Μπάμπη». 

Την ίδια ώρα, μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή κατάθεση που κατέθεσε η οικογένεια του Μπάμπη.

Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από τις αδερφές του άνδρα από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο της εισαγγελίας.

«Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τελέσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές», ανέφερε ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

«Φρονούμε ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της και στη συνέχεια στις φυλακές. Εκεί που αρμόζει σε αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου», πρόσθεσε.

You may also like

Comments are closed.