Έχει στοχοποιηθεί το γήπεδο των Προσφυγικών

Facebook
Twitter
«Πονοκέφαλος» ορισμένες παρέες ρομά από την περιοχή των Προσφυγικών για τους αθλητικούς παράγοντες της περιοχής, ενώ νέες καταγγελίες βγαίνουν στο «φως» για το θέμα της φύλαξης του γηπέδου, μετά από την ζημιά που έγινε στον αγωνιστικό του χώρο το βράδυ της Ανάστασης.

Σύμφωνα με καταγγελία δύο άτομα άνοιξαν την πόρτα από την πλευρά της Αγίας Φωτεινής και μπήκαν στο γήπεδο… σαν κύριοι. Η καταγγελία ανέφερε ότι χρειάζονται οπωσδήποτε μέτρα προστασίας και φύλαξης του γηπέδου, κυρίως από τις ομάδες και τις οικογένειες ρομά που διαμένουν στην περιοχή και σε κοντινές γειτονιές.

Πριν από μερικές μέρες έγινε επίσης γνωστό με αφορμή το κάψιμο κομματιών του χλοοτάπητα ότι τις νύχτες μπαίνουν άτομα στο γήπεδο, βάζουν στη διαπασών τη μουσική και ξεκινούν το γλέντι και τον χορό. Η ζημιά που έγινε από τα βεγγαλικά ήταν σημαντική και θα αποκατασταθεί πλήρως μόνο όταν τελειώσει η αγωνιστική χρονιά και εφόσον χρειαστεί να γίνει παραγγελία από τον ίδιο σύγχρονο πλαστικό τάπητα από την μακρινή Κίνα.

Το πόσο θα κοστίσει αυτό είναι ένα ερώτημα…! Είναι πάντως προφανές ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να παρέμβουν! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους πως σε ένα γήπεδο το οποίο εγκαινιάστηκε πριν 3 μήνες και πέρασαν χρόνια για να ανακατασκευαστεί… θα καταστρεφόταν από ασυνείδητους που πέταξαν βεγγαλικά!

Αναγνώστης είχε προειδοποιήσει μετά τα εγκαίνια!

Πρώτη η εφημερίδα «Match» είχε προειδοποιήσει στις 14 Φεβρουαρίου για την ελλιπή φύλαξη του γηπέδου Προσφυγικών μετά από καταγγελία αναγνώστη, λίγες μέρες μετά τη λειτουργία του γηπέδου στα τέλη Ιανουαρίου, όμως κανείς δεν κινητοποιήθηκε! Ο οποίος είχε καταγγείλει τα εξής: Στο Δόξα Παραλίας – Δίας το Σάββατο (σ.σ. στις 12 Φεβρουαρίου) στα Προσφυγικά κάποιοι θεατές κάθονταν στην χαλασμένη κερκίδα με κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Παράλληλα με το τελευταίο σφύριγμα πέντε ανήλικοι ρομά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, έκλεψαν μια μπάλα και έγιναν καπνός. Τους κυνήγησε παίκτης της Δόξας αλλά ήταν αργά.

Νωρίτερα τα ίδια παιδιά μπήκαν στα αποδυτήρια την ώρα του αγώνα προφανώς για να κλέψουν. Αν δεν μπει φύλαξη στο γήπεδο αυτά θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο».

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top