ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εφιάλτης για μητέρα και δύο παιδιά στο Βελεστίνο: «Θα σου βγάλω τα έντερα» – Οι απειλές του πρώην συζύγου

xylodarmos 1

Από το 2020 μια γυναίκα προσπαθεί να κρατήσει με μηνύσεις  μακριά από την ίδια και τα παιδιά της , τον πρώην σύζυγό της στο Βελεστίνο που την απειλούσε λέγοντάς της μεταξύ άλλων «θα σου βγάλω τα έντερα».

«Δεν δίνει διατροφή, μεγαλώνω μόνη μου δύο παιδιά και δεν μπορώ να ανέχομαι τις απειλές, τη βία και την κακοποίηση», δήλωσε ς στο δικαστήριο, όπου εκδικάστηκαν μαζί δύο μηνύσεις που του έχει υποβάλει, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Οι μηνύσεις αφορούσαν σε περιστατικά που διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2020. «Θα δεις τι έχεις να πάθεις. Δεν θα σε συναντήσω; Θα σου βγάλω τα έντερα», ήταν η απειλή προς την σύζυγό του, μπροστά στα ανήλικα παιδιά του.

Απειλή που συνοδευόταν από ύβρεις και προς τα ανήλικα που δεν ήθελαν να τον συναντήσουν και να τον ακολουθήσουν.

Στο δικαστήριο την Παρασκευή αρνήθηκε κάθε κατηγορία, είπε πως σε κανένα από τα επεισόδια για τα οποία καταγγέλλεται, δεν συμμετείχε καθώς βρισκόταν στην εργασία του αλλά δεν έπεισε κανέναν και στον 47χρονο κακοποιητή επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης 21 μηνών από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και άσκησε έφεση.

Η πρώην σύζυγός του, τον έχει καταγγείλει και για παραβίαση δικαστικής απόφασης καθώς αρνείται να καταβάλει διατροφή .

«Όλες οι ευθύνες είναι πάνω μου και δεν θα τα κατάφερνα εάν δεν είχα τους γονείς μου», είπε και δεν αρνήθηκε ότι δεν του δίνει τα παιδιά, καθώς δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη απέναντί τους.

You may also like

Comments are closed.