ΠΟΛΙΤΕΙΑΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης στο Μέτσοβο για την 21χρονη Πατρινή Πένυ Λαϊνιώτη – ΦΩΤΟ

322331756 701959144781691 7657476719638652142 n

Πήγε και γύρισε από τον άλλο κόσμο η 21χρονη φοιτήτρια Πενυ Λαϊνιώτη, κόρη του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας της Ελληνικής Λύσης Γιάννη Λαϊνιώτη.

Χθες το βράδυ, την ώρα που άλλαξε ο χρόνος ένα βαρελότο τη χτύπησε στα πόδια και από το τρομακτικό σοκ η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της. Προσέτρεξαν τρεις ταξιδιώτες γιατροί από τη Θεσσαλονίκη και με μαλάξεις μετά από 10 λεπτά κατάφεραν να επαναφέρουν την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Μετσόβου.

Στην πλατεία της γραφικής κωμόπολης της Ηπείρου, εκτυλίχθηκαν σκηνές αλλοφροσύνης γιατί από τα βαρελότο που εκσφενδονίζονταν σε «ευθεία γραμμή» τραυματίστηκαν τουλάχιστον 3 ακόμα άτομα, ενώ ειδικότερα σε μια κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη άρπαξαν φωτιά τα μαλλιά της.

«Ζήσαμε το απόλυτο σοκ. Είναι ανήκουστο αυτό που συνέβη. Τα βαρελότα απο κάποιους ασυνείδητους, έφευγαν σαν σφαίρες» δήλωσε  ο πατέρας της 21χρονης Γιάννης Λαϊνιώτης. 

Οι σοκαρισμένοι γονείς όπως και άλλοι τραυματίες από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς έδιναν καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου και υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος του Δημάρχου και κάθε άλλου υπεύθυνου.

 

Ο κ. Λαϊνιώτης μιλώντας στο flamis.gr δήλωσε: Αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι η κόρη μου είναι καλά! Ολα τα άλλα θα τα βρούμε. Στην φωτογραφία οι γονείς Γιάννης Λαϊνιώτης και Γεωργία Γκολφινοπούλου με την κόρη τους Πένυ Λαϊνιώτη, 3οετής φοιτήτρια στο Πάντειο πανεπιστήμιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Comments are closed.