ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε σήμερα στην “ΠΟΛΙΤΕΙΑ”: Τοπικό lockdown αν νομίσουμε πως πέρασε ο εφιάλτης

Facebook
Twitter

Η πανδημία δεν πέρασε! Η υπεραισιοδοξία των Πατρινών και η ευφορία μετά το «άνοιγμα» της αγοράς απειλούν με διολίσθηση της περιοχής ξανά σε αυξημένα κρούσματα άρα και νέους περιορισμούς, προειδοποιεί με εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στην «Πολιτεία» ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

Μιλά για το υγειονομικό προσωπικό, τα νοσοκομεία και το σχέδιο για Σεπτέμβρη. Κι ακόμα, για το έργο της Περιφερειακής Αρχής που η πανδημία δεν κράτησε “πίσω” αλλά και τις… ευχάριστες εκπλήξεις που “έρχονται”.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χ. ΜΠΟΝΑΝΟΣ:

Η υπεραισιοδοξία των Πατρινών δεν δικαιολογείται, οριακά επικίνδυνη η κατάσταση

Β. ΛΟΥΛΕΛΗΣ:

Με φοβίζει αυτό που βλέπω να συμβαίνει καθημερινά στο κέντρο της Πάτρας

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Ακίνητα-«φιλέτα» στην Πάτρα και σ’ όλη, την Αχαΐα αλλάζουν χέρια για «ψίχουλα»

Οικόπεδο στο Ζαβλάνι, τριάρι στη Γερμανού, μονοκατοικία στο Άνω Καστρίτσι, διαμέρισμα στην οδό Ερμού βγαίνουν στον πλειστηριασμό, με δανειολήπτες σε απόγνωση και επίδοξους αγοραστές που μισοτιμής μεγεθύνουν τον πλούτο τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΡΟΣ

Όραμα μου, μια Πάτρα που δεν θα απωθεί τις νέες και τους νέους της

Ο επικεφαλής της «Ώρας Πατρών» δηλώνει στην «Πολιτεία» παρών, για τις δημοτικές εκλογές του 2023 και λέει με νόημα ότι, «αρνούμαι ν’ αποδεχθώ τη σημερινή μίζερη πραγματικότητα της πόλης». 

Δ. Τριανταφυλλόπουλος

Αν ήθελα, θα είχα εκλεγεί βουλευτής Αχαΐας το 2019

Ανάμεσα στη Βουλή και στη δημοσιογραφία, επέλεξε τη δουλειά του. Πιστεύει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές και η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει μια ακόμη κυβερνητική θητεία. Τι λέει για το 2019 και την «προίκα» των 22.000 σταυρών.

ΦΩΤΗΛΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Άρθρο του βουλευτή της Ν.Δ.: Το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, το 8ωρο που θωρακίζεται και οι εσκεμμένες, όπως γράφει, «παραλείψεις απ’ τα παπαγαλάκια της αντιπολίτευσης».

ΑΛ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Η Ελλάδα δεν βγήκε ποτέ απ’ τα μνημόνια», λέει ο γνωστός εργατολόγος στην «Πολιτεία». Και μιλά για μισθούς και συντάξεις «Βουλγαρίας» που έρχονται.

Α. ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ – Κ.ΑΧΑΙΑ

Κάδοι καμένοι ή πεταμένοι στην παραλία

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

Ο κλάδος στην Πάτρα που πλήρωσε ακριβότερα από κάθε άλλο τους αλλεπάλληλους περιορισμούς. Τι λέει στην «Πολιτεία» ο Θάνος Κονδύλης.

Κ.ΤΖΑΒΑΡΑΣ

«Η Ηλεία δεν ανήκει στη Δυτική Ελλάδα!

24 05 21

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top