ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Πόσοι ψηφίζουν στον Δήμο Πατρέων – Εκλογικά τμήματα και συντονισμός

Facebook
Twitter
IMG_2796-1-1024x768

του Αχιλλέα Ροδίτη

Συνολικά 268 είναι τα Εκλογικά Τμήματα που θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Ευρωεκλογών στον Δήμο της Πάτρας. Ενώ 166.534 είναι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι.

 

48d101f2aa33d74dc06c3ac2cef7a22f xl e1643215471651
Διονύσης Πλέσσας

Όλα αυτά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας στον οποίο έχει ανατεθεί η ευθύνη συντονισμού της εκλογικής διαδικασίας στα όρια του Δήμου Πατρέων.

Ειδικότερα, τα παραπάνω Εκλογικά Τμήματα χωρίζονται ανά περιοχή σε:

9 στα Βραχναίικα

18 στη Μεσσάτιδα

11 στην Παραλία

24 στο Ρίο

205 στην Πάτρα

1 στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Αγίου Στεφάνου

 

Επί της διαδικασίας, αύριο Σάββατο ο Δήμος Πατρέων θα παραλάβει από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δύο σάκους: Ένας με τα ψηφοδέλτια και ένας με όλο το εκλογικό υλικό το οποίο θα μοιραστεί στα Εκλογικά Τμήματα.

 

 

kep

 

Επίσης, μια χρήσιμη πληροφορίες για τους πολίτες είναι ότι το Κεντρικό Κ.Ε.Π. Πατρών, (στον χώρο του παλιού λιμανιού), θα παραμείνει ανοικτό το Σαββατοκύριακο. Θα λειτουργεί: το Σάββατο από τις 08:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 07:00 έως τις 19:00.

 

 

Με απόλυτο συντονισμό ολοκληρώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απρόσκοπτη ροή των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης επισκέφθηκε τα εκλογικά συνεργεία και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εκλογική αναμέτρηση.

zaimiis_eklogika

Πιο αναλυτικά ο κ. Ζαΐμης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τους υπάλληλους της Π.Ε. Αχαΐας που βοήθησαν για να διανεμηθούν σε όλους τους Δήμους οι εκλογικοί σάκοι με τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, τους φακέλους, τους εκλογικούς καταλόγους και όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υλικά προκειμένου να παραδοθούν στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Οι υπηρεσίες μας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την άψογη ροή της εκλογικής διαδικασίας των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 και για την καταμέτρηση των ψήφων την επόμενη ημέρα».

evro_ekloges
Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top