ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έφθασε στην Αθήνα, η πρώτη πτήση της United Airlines από την Ουάσινγκτον

Facebook
Twitter
Το υπερσύγχρονο Boeing 787-8 Dreamliner προσγειώθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο της Αθήνας, προερχόμενο από την Ουάσιγκτον, πραγματοποιώντας την πρώτη πτήση της United, συνδέοντας τις δύο πρωτεύουσες.

Η νέα καθημερινή πτήση είναι ιστορικά η πρώτη που πραγματοποιείται μεταξύ των δύο πρωτευουσών, και προστίθεται στο υπάρχον καθημερινό θερινό πρόγραμμα της United που περιλαμβάνει την πτήση από την Αθήνα προς τον κόμβο της εταιρείας στη Νέα Υόρκη/Newark, η οποία ξεκίνησε και πάλι στις 3 Ιουνίου.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάζουμε για πρώτη φορά μια απευθείας πτήση μεταξύ της Αθήνας και της Ουάσινγκτον, επεκτείνοντας περαιτέρω το ευρωπαϊκό δίκτυο δρομολογίων και προσφέροντας στους πελάτες μας από την Ελλάδα άμεση πρόσβαση στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, καθώς και σε περισσότερους από 80 προορισμούς από τον κόμβο μας», δήλωσε ο Bob Schumacher – United Director Sales.

«Η συγκεκριμένη, ιστορικά πρώτη σύνδεση μεταξύ των δύο πρωτευουσών, αποτελεί μια εξαιρετική αναπτυξιακή ενέργεια για το αεροδρόμιό μας, την πόλη και τη χώρα μας, αναδεικνύοντας τη σημαντική ζήτηση και τη δυναμική της αγοράς. Οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα δραστήριας ελληνοαμερικανικής κοινότητας, ετοιμάζονται πλέον να σχεδιάσουν το ταξίδι τους και να απολαύσουν το καλοκαίρι της Αθήνας», επισήμανε η Ιωάννα Παπαδοπούλου – Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top