Μπροστά στους αστυνομικούς «έφυγε» ο Γιάννης Γασπαρινάτος – Οι προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή

Facebook
Twitter
Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα ο αιφνίδιος θάνατος του Γιάννη Γασπαρινάτου που έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στο χώρο της εταιρείας του στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Αθηνών.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» μπροστά στα μάτια αστυνομικών οι οποίοι είχαν κληθεί λίγο νωρίτερα στο σημείο για να διαπιστώσουν τη δραστηριότητα δύο ύποπτων ατόμων που κινούνταν σε παρακείμενο οικόπεδο από εκείνο που στεγάζει την επιχείρησή του.

Ο Γιάννης Γασπαρινάτος που ήταν παρών στο περιστατικό και που κατά πληροφορίες δεν αποκλείεται να ήταν και ο ίδιος που είχε καλέσει την Αστυνομία, ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως δεν αισθάνεται καλά και κατέρρευσε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ της Πάτρας και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου τόσο από μοτοσικλετιστή διασώστη που έφθασε άμεσα στο σημείο, όσο και από πλήρωμα της Κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο του συμβάντος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Πολιτείας» κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των διασωστών να επαναφέρουν τον επιχειρηματία που είχε υποστεί ανακοπή, έγιναν τρεις απινιδώσεις και του χορηγήθηκε αδρεναλίνη. Στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου διακομίστηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Ο Γιάννης Γασπαρινάτος που ήταν γνωστός για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο χώρο των ασφαλειών και της οδικής βοήθειας, ήταν ένα ανήσυχο επιχειρηματικό μυαλό. Ήδη είχε συνεργαστεί με αρκετούς συναδέλφους του προκειμένου να προχωρήσει σε ένα καινούργιο project πανελλήνιου δικτύου ασφαλειών.

«Δεν σταματούσε ποτέ να δημιουργεί και να σκέφτεται με το βλέμμα στο μέλλον» έλεγε στην «Πολιτεία» άνθρωπος του ίδιου χώρου που επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί του στο νέο εγχείρημα που ήδη σχεδίαζε και οργάνωνε.

Ο θάνατός του προκάλεσε σοκ και οδύνη όχι μόνο στην οικογένειά του, στους φίλους του και στον επαγγελματικό του χώρο, αλλά και στην τοπική Νέα Δημοκρατία της οποίας ήταν μέλος επί δεκαετίες και σαν στέλεχος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, αλλά και σαν Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας.

Η κηδεία του έγινε το πρωί της Παρασκευής στον Άγιο Ιωάννη Ζαβλανίου. Εκεί βρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι και συμμαχητές του για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top