ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

«Έγινε θαύμα μέσα στο Πάσχα» – Συγκίνηση για τον 11χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά με το ποδήλατο

Facebook
Twitter

Νικητής στη σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του βγαίνει ο 11χρονος Αποστόλης, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του σε χωριό στο Μεσολόγγι, όπου είχε πάει για τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.

Ο 11χρονος Αποστόλης αποσωληνώθηκε χθες και, όπως λέει η μητέρα του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι γιατροί μιλούν για θαύμα μέσα στο Πάσχα.

«Ένα θαύμα μέσα στο Πάσχα»

«Μαμά, πάω να ανάψω ένα κεράκι στην εκκλησία» είπε ο Αποστόλης στη μητέρα του και καβάλησε το ποδήλατο, όμως, σε μια κατηφόρα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μάντρα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας όπου υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου διασωληνώθηκε.

«Ήταν ένα θαύμα μέσα στο Πάσχα» λέει η μητέρα του αναφερθείσα στο πολύωρο χειρουργείο του παιδιού.

Αλλά και ο πατέρας του «λύγισε», βλέποντας το μικρότερο από τα τρία παιδιά του να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Έπαθα σοκ όταν μετέφεραν το παιδί μου στην εντατική, όταν το είδα τρόμαξα. Έχασα την ψυχραιμία μου, έβαλα και τα κλάματα. Ήταν ό,τι χειρότερο μπορεί να αισθανθεί ένας πατέρας, ένας γονιός» συγκινεί ο πατέρας του 11χρονου. «Πέσαν πάνω του πολλοί γιατροί και πήγαν όλα καλά, τους ευχαριστούμε» λέει.

«Ζήτησε παγωτό και ένα καινούριο κίτρινο ποδήλατο»!

Φύλακας άγγελος του Αποστόλη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, είναι ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν ο μικρός ξύπνησε, ζήτησε να φάει παγωτό, ενώ η…παραγγελιά του ήταν και ένα καινούριο ποδήλατο σε κίτρινο χρώμα.

«Ο Αποστόλης αποσωληνώθηκε και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ζήτησε παγωτό και να δει τους γονείς του. Μάλιστα ζήτησε σαν δώρο ένα κίτρινο ποδήλατο. Είναι ένα παιδάκι εξαιρετικό, ευγενικό. Θα μεταφερθεί εκ νέου στο Καραμανδάνειο στην παιδοχειρουγική κλινική, γιατί ο δρόμος είναι μακρύς» λέει χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top