Εγκαίνια το Μάιο για το νέο θεματικό πάρκο της Universal στη Φλόριντα (tweet)

Facebook
Twitter
Universal-Orlando

To Μάιο του 2025 θα ανοίξει τις πύλες του το τέταρτο θεματικό πάρκο της Universal στο Ορλάντο της Φλόριντα εντείνοντας τον ανταγωνισμό της εταιρείας με την Disney σε μια περιοχή που έχει δικαιωματικά κερδίσει τον τίτλο της πρωτεύουσα των θεματικών πάρκων.

Το Epic Universe, το οποίο θα εκτείνεται σε 750 στρέμματα αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα του είδους θα διαθέτει πέντε θεματικά τμήματα, το The Wizarding World of Harry Potter – The Ministry of Magic, αφιερωμένο στον Χάρι Πότερ, το Super Nintendo World, το How to Train Your Dragon – The Isle of Berk, το Celestial Park and το Dark Universe.

 

Σχολιάζοντας τη νέα προσθήκη στην οικογένεια του ομίλου NBC Universal, o CEO Μπράιαν Ρόμπερτς επεσήμανε πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση του ομίλου στον κλάδο.

παράλληλα με το νέο πάρκο, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα Universal Helios Grand Hotel, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό.

Εξάλλου, η εταιρεία θα προσφέρει και πολλαπλά εισιτήρια και πολυήμερα πακέτα διακοπών δίδοντας τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί και κάποιο ακόμη από τα άλλα τρία θεματικά της πάρκα, το Universal Studios, το Islands of Adventure και το Volcano Bay water park.

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top