ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάτρα: Εγκαινιάζει τα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας ο Παύλος Μαρινάκης

ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΕΠ
Οδοιπορικό στην Αχαΐα με ουσιαστικές επαφές και συναντήσεις θα έχει την προσεχή Τρίτη 8 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ Παύλος Μαρινάκης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού , Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Στυλιανό  Κονταδάκη, αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ.

Εκτός από το τελικό πρόγραμμα επαφών και συναντήσεων το οποίο θα ανακοινωθεί από την κεντρική διοίκηση του κόμματος ο κ. Μαρινάκης στις 5 το απόγευμα θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας τα οποία βρίσκονται επί της οδού Κορίνθου 273Γ(διασταύρωση με την Ερμού).

Εξαιτίας των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων στο χώρο εκδηλώσεων θα βρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών , οι Βουλευτές του Νομού , ο Περιφερειάρχης , τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας και εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ.

Μετά τα εγκαίνια οι κ.κ. Μαρινάκης και Κονταδάκης θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας.

Νωρίτερα (4:30 μ.μ.) ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής  Επιτροπής κ Παύλος Μαρινάκης στα  νέα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪ́ΑΣ  θα προβεί σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ παρουσιάζοντας και τον απολογισμό του οδοιπορικού του στην Αχαΐα.

You may also like

Comments are closed.