ΑΧΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Politeia News Blue logo

ΠΑΤΡΑ – Δ. ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΑΤΡΑ

#ΚΑΙΡΟΣ

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#COVID19

#Δ.ΕΛΛΑΔΑ

#ΑΘΛΗΤΙΚΑ

#ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

#ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

#ΥΓΕΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Καταθέτουν οι τελευταίοι μάρτυρες – Πλησιάζει η ώρα της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Facebook
Twitter
Πιο κοντά στην ημέρα που θα σταθεί ενώπιον των τακτικών και των ενόρκων δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να απολογηθεί για τον θάνατο της 21χρονης συζύγου του, έρχεται από σήμερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος η δίκη του οποίου συνεχίζεται μετά τη διακοπή των συνεδριάσεων για το Πάσχα. Ένα έγκλημα που έγινε στο σπίτι του Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η δίκη του 34χρονου πιλότου, ο οποίος για περισσότερο από έναν μήνα ισχυριζόταν στις Αρχές πως ο αποτρόπαιος ασφυκτικός θάνατος της Καρολάιν, στις 11 Μαΐου 2021, ήταν αποτέλεσμα στυγνών εγκληματιών που μπήκαν στο σπίτι για να τους ληστέψουν, φθάνει στις αμέσως επόμενες δικασίμους, στην στιγμή που ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί δημόσια για όσα του καταλογίζονται .

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ενώπιον του ΜΟΔ, που άρχισε στις 8 Απριλίου να εξετάζει το “έγκλημα στα Γλυκά Νερά”, ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Καρολάιν είναι παρών στο δικαστήριο και μάλιστα κρατώντας σημειώσεις σε κάθε μαρτυρική κατάθεση και κάνοντας χρήση του δικαιώματος του να υποβάλει ερωτήσεις.

3470449 scaled

Ο Αναγνωστόπουλος έχοντας μαζί του στο εδώλιο χαρτί και στυλό, από την στιγμή που ανέβηκαν στο βήμα οι πρώτοι μάρτυρες, οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, σημείωνε όσα έλεγαν ώστε να υποβάλει στην συνέχεια ερωτήσεις.

Το ίδιο έκανε και όταν κατέθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού, αλλά και η γυναίκα που επισκεπτόταν με την Καρολάιν, ως σύμβουλο ψυχικής υγείας, η οποία τον περιέγραψε ως έναν ιδιαίτερα χειριστικό άνθρωπο που είχε ανάγκη να ελέγχει απόλυτα την σύζυγο και μητέρα της νεογέννητης κόρης του.

“Είχε χειριστική και κακοποιητική συμπεριφορά” είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας που στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου συμπλήρωσε πέντε ώρες κατάθεσης , με τον κατηγορούμενο να της υποβάλει αμέσως μετά, δεκάδες ερωτήσεις.

glyka nera karolain 1

Σήμερα στο δικαστήριο αναμένεται να καταθέσουν ένας μάρτυρας, με την ιδιότητα του τεχνικού συμβούλου που έχει προταθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν ενώ στον προγραμματισμό συμπεριλαμβάνονται και δύο μάρτυρες, επίσης με ειδικές γνώσεις, που έχει ζητήσει να εξεταστούν η υπεράσπιση του κατηγορούμενου. Αυτές πρόκειται να είναι και οι τελευταίες μαρτυρίες που θα ακούσουν οι δικαστές για την υπόθεση.

Γλυκά Νερά Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι τρεις καταθέσεις, η αποδεικτική διαδικασία θα συνεχιστεί με την ανάγνωση των εγγράφων της υπόθεσης οπότε έπειτα από μία ή δύο δικασίμους θα έρθει η σειρά του 34χρονου να δώσει την δική του εκδοχή για όσα έγιναν το επίμαχο βράδυ, παρουσία της μόλις 11 μηνών κόρης του, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Αλλά και για να εξηγήσει όσα ακολούθησαν με τη στάση που επέλεξε να κρατήσει μέχρι την σύλληψη και ομολογία του, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο :

Δείτε επίσης...

Eγγραφή στο Newsletter

Scroll to Top