ΠΑΤΡΑ - Δ. ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΕΙΑ

Eγκλημα στην Εφύρα: Κλιμάκιο του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα τις προηγούμενες ημέρες

anagnostopoulos ileia
«Το ότι δεν έχει δημοσιοποιηθεί τίποτα εδώ και καιρό δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι έρευνες ή ότι έχουμε εγκαταλείψει την υπόθεση», ανέφερε αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ερωτώμενος σχετικά με την πορεία των ερευνών για την εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που έχει συμπληρώσει αισίως 2,5 μήνες, με τον δράστη να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

«Η εξιχνίαση της υπόθεσης και η σύλληψη του δολοφόνου αποτελεί ζήτημα τιμής και προσωπικό στοίχημα για την Αστυνομία», συμπλήρωσε ο έμπειρος αξιωματικός τονίζοντας ότι η καθυστέρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι Αρχές λόγω των ιδιαιτεροτήτων που συγκεντρώνει η υπόθεση, θέλουν να σιγουρευτούν πριν προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Δυόμισι μήνες μετά, οι έρευνες συνεχίζονται στο παρασκήνιο και μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες, σε αυτές συνέδραμε και κλιμάκιο από την Πάτρα που βρέθηκε στην Εφύρα.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου από έναν εκ των αδελφών του στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τουλάχιστον τα μισά του προκάλεσαν βαθιά τραύματα που απέβησαν μοιραία για τη ζωή του. Οι Αρχές που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στον χώρο του εγκλήματος συνέλεξαν στοιχεία, ωστόσο τα δύο βασικά «αγκάθια» ήταν η απουσία αποτυπωμάτων από το σπίτι αλλά και αδυναμία εύρεσης του φονικού όπλου που χρησιμοποίησε ο δράστης για να στερήσει τη ζωή του άτυχου συνταξιούχου το οποίο θυμίζουμε ότι πιθανότατα ήταν κάποιο ξύλινο αντικείμενο.

Από την επόμενη μέρα της δολοφονίας, ξεκίνησε ένα μεγάλος γύρος καταθέσεων ατόμων από το στενό του θύματος, οι οποίες βοήθησαν την Αστυνομία να στρέψει την προσοχή της σε υπόπτους, ωστόσο αποδείξεις δεν υπήρχαν και τα στοιχεία δεν κρίθηκαν αδιάσειστα προκειμένου να προβεί σε συλλήψεις.

You may also like

Comments are closed.